Произведено в Швеция

Donic Bloodwood - дърветата с благородно потекло
Комбиниране от най-добрите дървени пластове за нашите Donic дървета BLOODWOOD, пластове които обикновено се използват в производството на изключителни висококачествени високоговорители и музикални инструменти. Външните пластове на Bloodwood са особено твърди и здрави, за да придадат необходимата твърдост на дърветата. За да се създаде възможно най-добрата комбинация от мощност и чувство, е важно да се комбинират твърдите външни пластове с меки вътрешни пластове и внимателно да се хармонизират различните дебелини. Ние трябваше да се създадем нова технология за лепенето на Bloodwood пластовете: Пластовете Bloodwood и Palisander изискват по-силен натиск и по-високи температури в процеса на лепене, за да създаде перфектно усещане и да се избегне нарушаването на вибрациите.

Donic BLOODWOOD 7 SENSO е атакуващо дърво от особено високо качество. Това е вълнуващо дърво за безкомпромисни нападатели, поради добре балансираната Senso - технология. Това седем слойно шведско дърво от най-високо качество дава на играча пълна инициатива при отиграване на топката, без загуба на контрола.

Donic BLOODWOOD 5 е универсално дърво, което може да бъде класифицирано като "Бързо Allround". Пет внимателно разнообразни пласта осигуряват изключително добър баланс между скорост, контрол и усещане. Това е идеалният инструмент за играчи, които изискват добър контрол върху топката и искат достатъчна скорост, за да осъществят атака.
Тези шведски дървета от най-високо качество на Donic притежават ненадминати чувство, когато играете!

Donic Bloodwood - дърветата с благородно потекло.

   
   

Станете наш фен във FACEBOOK

   

Потърсете в сайта