Серия BURN
Термичната обработка на пластовете прави дърветата с изключително висока стабилност, сравнима с характеристиките на висококачествените тропически гори. Дърветата са изложени на температура от 200 градуса по Целзий в продължение на двадесет и четири часа. При този процес се втвърдява дървото и се премахва цялата влажност.
Получените игровите характеристики на тези дървета са уникални.

Серия BURN ARATOX
Ние предлагаме два нови материала за всички амбициозни играчи. Aratox и Carbotox влакната са включени в производството на Donic BURN TOX дърветата - следващи принципа на BURN технологията. Двете влакна са по-меки и по-еластични, отколкото техните предшественици, арамид (който е заменен от ARATOX) и въглерод (заменен от CARBOTOX). Donic е използвала за тази поредица дървени пластове от най-високо качество. Благодарение на уникалната си структура Donic BURN TOX дърветата са с добро чувство и са лесни за използване въпреки очевидното твърдост, когато удряте топката.

Ние предлагаме различни модели от BURN TOX серията отговарящи за всеки тип играч, от всестранна игра до силно атакуваща, точно както направихме с BURN серията, OFF, OFF-AR + версия.

   
   

Станете наш фен във FACEBOOK

   

Потърсете в сайта