–

 AR

 +

 –

OFF

+

 

 FORMULA DONIC – 3-то ПОКОЛЕНИЕ

 

NEW

 

 

 

 

 

 

BLUEFIRE M1

Най-бързата и най-динамична гума от тази високотехнологичтна серия. За топ играчи и играчи, кото тренират много и предпочитат твърдите гуми.

 

 

 

 

 

 

 

 

ACUDA S1 TURBO

Спин оптимизирана с висока прицизност, бърза гума с вградена турбо мощност. За агресивно действащи топ играчи, които играят близо до масата и придават голямо значение на първата атакуваща топка.

 

 

 

 

 

 

 

 

ACUDA S1

Спин оптимизирана гума с висока прицизност. За агресивни нападателни играчи, които играят близо до масата и придават голямо значение на първата атакуваща топка.

 

 

 

 

 

 

 

 

COPPA X1
Turbo Platin

Скоростно оптимизирана с висока прецизност и изключително въртене. За нападателни играчи, които играят с бързи контра топспини от полудистанция.

 

 

 

 

 

 

 

 

COPPA X1 GOLD

Бърза, високо прецизна въртелива гума с перфектно докосване. За нападателни играчи, които играят с бързи топспини от полудистанция.

 

NEW

 

 

 

 

 

 

BLUEFIRE M2

Превъзходен баланс между скорост, катапулт ефект и чувство. За играчи, които обичат да играят със средно твърди гуми и отдават голямо значение на въртенето и скороста с оптимално чувство.

 

 

 

 

 

 

 

 

COPPA X2 PLATIN SOFT

Добре балансирана гума предлагаща скорост с контрол. За контролирана нападателна игра, спин, блок и смач.

 

 

 

 

 

 

 

 

ACUDA S2

Спин оптимизирана, мека и бърза гума с перфектен контрол. За мощни алраунд и атакуващи играчи.

 

NEW

 

 

 

 

 

 

BLUEFIRE M3

Мека гума с отношение! Перфектно чувство комбинирано с катапулт ефект. За играчи, които предпочитат меките гуми с фантастичен контрол и добра скорост. Силно се препоръчва за агресивни алраунд играчи. 

 

 

 

 

 

 

 

 

COPPA X3 SILVER

Много мека гума с превъзходен контрол и уникален звук. За алраунд играчи, които се нуждаят от добър контрол плюс скорост.

 

 

 

 

 

 

 

 

ACUDA S3

Спин оптимизирана гума комбинирана с перфектен звук. За спин и алраунд играчи, които се нуждаят от превъзходен контрол.

SPEED-ориентирана серия
Серията COPPA има тенденция да бъде малко по-мека. Гумените листове COPPA не са чак толкова опъната и са много близо до усещането за класическата игра с акцент върху скоростта. Спин дъгата е много висока и може лесно да се играе от всички позиции с топспин, особено от полудистанция и далеч от масата.


DONIC COPPA X

SPIN - ориентирана серия
С ACUDA фокусът е върху увеличаване на SPIN. Тази серия има максимална дъга на полета на топката, с обикновено стръмен излитащ ъгъл от дървото.
Разбира се,
в зависимост от това колко са опънати и бързи гумените листове са класифицирани S1, S2 и S3.

DONIC ACUDA

CATAPULT ориентирана серия
Основните характеристики на Bluefire са невероятната динамика и високата дъга при топ-спиниране.
Това води до максимално завъртане и по-нататъшно увеличаване на катапулт ефекта. Bluefire се предлага в три различни версии на твърдост на гъбата М1, М2, М3 - от твърдата към меката гъба.

DONIC BLUEFIRE

   
   

Станете наш фен във FACEBOOK

   

Потърсете в сайта