Karlheinz & Frank Schreiner

Donic само за 25 години успя да нарасне до една от най-важните марки за тенис на маса в световен мащаб!

Отличните резултати често се основават на прости принципи. Donic вярва в качеството, нововъведенията и скороста.
Да бъде първа на пазара с нови продукт е традиция на Donic, например EPOX, DOTEC и технологията SENSO за дървета, FORMULA Donic, SOUND SYSTEM и FAKTIS технологии в гумена продукция, функционалната тъкан при текстила, TWIN компактната и изключително компактните технологии, използвани за масите. Постоянните нововъведения за повече от 25 години захранват Donic като една от най-известните марки за тенис на маса в света. Днес ние разработваме и тестваме продуктите в централата ни във Völklingen - Германия. Ние работим в сътрудничество с най-добрият играч по тенис на маса за всички времена J.O.Waldner, както и Jorgen Persson и много други добри играчи. Всички те тестват много внимателно последните новости на Donic.

               

 

Jan-Ove Waldner

 

Олимпийски шампион
6 пъти световен шампион,
11-пъти европейски шампион,
7 пъти победител в Топ 12
Два пъти носител на Световната купа
 
     

... най-добрият играч по тенис на маса на всички времена!!!

Ян-Ове Валднер. За повече от 20 години без прекъсване (!)
той принадлежи към най-добрите играчи в списъка на световната ранглиста. Спечели две световни титли в сингъла, два пъти беше вице световен шампион и два пъти бронзов медалист на Световно първенство. Олимпийски Шампион от Барселона. Той е под договор с Donic от 1993 г. насам. На олимпийските игри 2004 г. в Атина той беше единственият европеец, който достига до полуфинал и това на забележителната възраст от 38 години.

 

 


 

Jorgen Persson

 

5 пъти световен шампион,
9 пъти европейски шампион,
Победител в Топ 12
Носител на Световната купа

... Йорген Персон високия блондин с борбен дух

Йорген Персон, световен шампион за мъже Singles, европейски шампион за мъже Singles, победител в Топ 12, носител на Световната купа и голяма симпатична личност в тенис на маса. Като отборен играч, той постига 4 титли на световен шампион с шведския национален отбор. На възраст от 41 Jörgen на Олимпийските игри в Пекин се бори за единствената титла, която все още липсва в колекцията му: олимпийски медал. С несравнима издръжливост той играеше кръг след кръг и беше единствения европейски играч, който достигна до полуфинал в сингъла при мъжете.

   
   

Станете наш фен във FACEBOOK

   

Потърсете в сайта